Ky fund viti ishte ndryshe per Durresin pas lekundjeve sizmike qe e kan shoqeruar gjate gjithe muajit tani vjen dhe moti.

Deti ka qene i trazuar dhe moti me shi peshkarexhat në Portin e Durrësit janë bllokuar dhe nuk kane dalur ne det.

Sakaq, bëhet me dije se tragetet dhe anijet e tonazhit të madh vijojnë punën normalisht.

Por deti ka qene i trazuar per gjate dites dhe peshkarexhat nuk mund te lundrojne.