Nje nga Shqiptaret me te mire.I vetmi Shqiptar qe mendon seriozishte per Shqiptaret dhe i vetmi Shqiptare qe ka ndihmuar me shume njerezit me nevoje.

Por si gjithmon dhe nese je bujar ka njerez qe i ngjajne mizes qe sa here kali punon ato i shkojne pas bishti dhe bejne zhurme.

Por vitet kane treguar qe njeri si Elvis Naci nuk e ben me nena.

Por ai sot ka bere nje video publike dhe shume emocionuese per te gjithe Shqipateret.

Per me shume shikoni videon.

Pas kësaj që lexova nuk mund të qendroja pa reaguar!

Pas kësaj që lexova nuk mund të qendroja pa reaguar!

Posted by Elvis Naçi on Sunday, November 24, 2019