Eshte nga kengetaret me te mire te momentit por ne rrjetet sociale qarkullon nje foto ku pjese te turpi te kengetarit jane disa pulla te bardha.

Keto shenja ne gjuhen mjeksore quhet Vitiligo.

Dhe vitiligo eshte e pa rikuperuar dhe trupi mbushet me pulla te bardha dhe keto pulla hapen dhe me shume.

Megjithate nuk ka gje per tu shqetesuar sepse mund te besh mejkup ne pullat dhe cdo gje iken.

Por megjithate ne i urojme Ledrit dite te bukura dhe shendet te plote.