Nuk e ftoi per inaugurimin e stadiumit te ri, shprehet komentatori i njohur: Mua ma fshine emrin…

Federata Shqiptare e Futbollit ftoi mbreme shume emra te njohur dhe personazhe ne inaugurimin e stadiumit te ri qe mendohet se kane qene mbi 10 mije ftesa.

Por megjithate s`ka mbetur asnje bilete per te mirenjohurin komentatorin sportive Kosta Grillo.

Madje gazetari vete ka reaguar me shume indinjate ne rrjetet sociale per mungesen e kesaj ftese.

Grillo shkruan:
‘Miqtë e mi, meqenëse kam komentuar më tepër se cilido komentator kombëtaren, e prisja një ftesë… Qorrat e FSHF e fshinë emrin tim’

Gjithsesi Shqiperia ne ndeshjen me Francen u mund me rezultatin 2-0 duke e eliminuar nga ‘Euro 2020’.