Nje nga aktoret me te mire Shqiptare nga brezat e art te filmit Shqiptar.

Ne Shqiperine e viteve 60 70 ishin nje grup aktoresh te nje niveli shume te larte.

Nje nga ata eshte dhe Robert Ndrenika.

Ai eshte ne 78 vjetorin e tij te lindjes dhe nje nga figurat e arta shqiptare.

Robert Ndrenika është një mjeshtër i madh dhe përmasat që ai ka arritur në jetën artistike.

Nje mjeshter i teatrit dhe i filmit.

Ne i urojme dite te bukur ne kete 78 vjetor dhe nje vit te mbare per te.