Perseri sherr mes konkurenteve ne hellkitchen.Renato i thote Ledjonit ai nuk di ti bej petullat dhe kjo hapi nje debat si asnjehere.

Renato” S’je rritur me petulla? Turp

Ledjoni: Ne kemi traditë kulaçin

Renato: Turp i botës, mos të dish të bësh petulla

Ledjoni: E ke shumeë gabim shef

Renato: Unë e kam gabim? Sa vjeç je ti more djalë?

Ledjoni: 28

Renato: 28? Kush është pasioni jot?

Ledjoni: Aktrimi

Renato: Aktrimi? Pse u fute këtu brenda?

Ledjoni: Për sfidë

Renato: Çfarë sfide? Këtu kemi të bëjmë me kuzhinën. Ku lidhet aktrimi me gatimin?

Ledjoni: Kanë të bëjnë shumë

Pas kësaj, Renato e përjashtoi nga kuzhina Ledjonin.

Renato: Ke ngatërruar rrugën. S’jemi për aktrim këtu. Dil përjashta