Alketa Vejsiu nje nga ikonat e ekranit shqiptar e lindur per te qene e tille dhe plot talent.

Ajo e mban shume private jeten ne familje dhe ne dime shume pak per jeten e saj.

Alketa thote se dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i apasionuar të jesh dhe ketu ka te drejte. Ajo eshte nje nënë e përkushtuar dhe shume e dashur.

Ndersa per televizionin ajo thote se:“Televizioni është dashuria ime e madhe profesionale, por nuk ka asnjë të krahasuar me dashurinë e familjes.Familja eshte mbi te gjitha dhe un jam shume e perkushtuar ndaj saj.

Por marr shume keshilla nga familja kur dal ne ekran shpesh here vajza me keshillon.

Por un mundohem sa me shume qe femijet te mos merren shume me teknologjine.

Ndersa per bashkeshportin thote se e kam njohur shume e re.

“Fati më njohu me partnerin tim në moshë shumë të re. Isha vetëm 19 vjeçe e gjysmë kur e takova, dhe ishte dashuria e jetës sime. Marrëdhënia jonë është bërë më e bukur, më e fortë dhe më interesante tani që fëmijët janë një motiv shumë i madh oër të bërë projekte të bukura, për të jetuar momente të lumtura.

Dite te bukur per Alekten dhe familjen e saj qe beri krenar Shqipater ne Sanremo.