Temperaturat po bien dhe bora po bie ne shume vend ne shqiperi sidomos ne vendet malore.

Sipas meteorologëve, temperaturat do zbresin nga kjo e shtunë duke kulmuar në ditën e ndërrimit të viteve, ku në veri dhe juglindje do të ketë reshje dëbore.Sidomos ne Voskopoje Dardhe Korce priten reshje debore dhe sidomos ne veri.

Temperaturat pritet të jenë të ulëta në mëngjes ku në zonat malore pritet të shënohen vlerat -5,-6 ndërsa vlerat maksimale pritet të shënohen përgjatë shtrirjes perëndimore me 10-11 gradë. Parashikohen reshje në formë dëbore, por në sasi të pakta.Por besojm se 2020 do na gje me reshje debore dhe me temperatura te ulta.

Madje dhe në ditët e para të vitit 2020 do të përjetojmë temperatura të ulëta, por sërish me diell.

Ndaj le te presim 2020 me reshje debore dhe plot surpriza