Ne Tirane vetem 4km large jetojne sheiket Shqiptare.Ata kane krijuar nje bllok banimi me super vila dhe super luks.

Janë 122 vila të bardha, me sipërfaqe nga 350 m2, në mbi 600 m2, të blera me miliarda të zeza, prej deputetësh, ministrash, ambasadorësh, moderatorësh televizivë, opinionistë të medias, dashnore shtetarësh, prokurorë, gjyqtarë, krye-doganierë e krye-tatimorë, kryepolicë,trafikantë etj.

Ne Shqiperi mund te ndodh cdo gje eshte njesoj si Kolumbia apo Meksika.

Dhe kjo eshte nje nga arsyet pse populli Shqiptar po largohet nga ky vend dhe te gjithe kerkojne nje jete te re ne Europe e sa me larg memedheut.