Ndryshon epiqendra e lekundjeve sizmike ne Shqiperi.Lekundjet zhvendosen drejte Voren.

Ne Vore jane ndjere lekundje me magditude 3.7 rihter por nuk ka pasur asnje problem.

Ndaj nuk ka vend per shqetesim.Lekundjet jane ndjere dhe ne Tirane.Por sizmologet thone qe keto lendje jane pa pasoja dhe jane drejte fundit.

Dhe situata do te qetesohet.Ditet ne vazhdim lekundjet do te ulen.Ndaj mos u shqetesoni.