Nje tjeter mrekulli ne Thumane Pellumb Gregu ne moshe 60 vjecare eshte shpetuar dhe eshte nisur drejte Tiranes.

Ai eshte ne gjendje te mire dhe shpresoj qe te behet me mire.Shpresojme qe 60 vjecari te behet me mire.

E gjithe emergjenca civile eshte ne Thumane per te ndihmuar te tjeret qe kane nevoje.Pasi atje nuk ka as drita dhe jane vene gjenerator per te ndihmuar grupin e punes.

Shpresojme qe lekundjet e tokes te kene mbyllur ciklin dhe te kemi nje nate te qete.