Blendi Gonxhe jep lajmin e mire.Ai tha se tani drejtuesit e automjeteve mund te udhetojne drejte Bullgarise.

Ai njofton se patenta jone njihet dhe ne Bullgari.

“Tjetër lajm i mirë! Sipas Konventës së Vjenës, të ratifikuar nga Shqipëria dhe Bullgaria, shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë në Bullgari me leje drejtimi shqiptare! Jo më e nevojshme leja e drejtimit ndërkombëtare! Për rastin e konvertimit, mundësohet pa test praktik e teorik!”, njofton Gonxhe në rrjetet sociale.

Patenta shqiptare njihet nga Belgjika deri ne tre muaj si dhe ne Mal te Zi Kosove Serbi dhe Maqedoni.