Sesilia Plasari eshte nja nga aktoret me te bukura dhe ajo ishte 23 vjec ne filmin edhe keshtu dhe ashtu.

Nje nga filmat me te bukur gazmor te viteve 1989.Dhe filmi qe ne gjithmon e shikonim ne naten e nderrimit te viteve ne TVSH.

Por kan kaluar shume vite dhe Sesilia ka ndryshuar shume me stil flokesh ndryshe dhe nje pamje shume te bukur.

Sesilia jeton dhe ne shqiperi dhe ne france duke u marre me nje jete artisike.

Ajo tashme eshte te 50-tat dhe eshte nje nga figurat me te dashura te ekranit shqiptar.Gjithmon e bukur dhe simpatike.