Nje i ri nga Gjilani ka bere nje veprim madheshtor dhe ka dhene nje mesim shume te vlefshem per mbare komunitetin.

Djali quhet Shaban Shabani dhe është vetëm 16 vjeç.

Nje dite pasi ai ka gjetur një kulete me 1500 euro brenda, e publikoi si rast në rrjetet sociale në mënyrë që të gjendet pronari i kuletës.

Gjithashtu bëhet e ditur se djaloshi e ka gjetur kuletën në një parkim.

Mund të thuhet se këtë që ka bërë djaloshi shqiptar vetëm pak njerëz do ta bënin.

Ai ka publikuar edhe karten e identitetit te personit që eshte gjendur brenda kuletes.

Ndaj ky gjest që ka bërë djaloshi shqiptar është një shembull shumë i mirë që duhet të ndiqet nga të gjithë.