Nje nga kengetaret me te mira per publikun shqiptare.
Ajo tashme eshte dhe nje stiliste e zonja duke bere gjithmon veshjet e saj ne performancat ne skene.

Ajo vishet shume bukur dhe ka nje stil te vecante.
Por ajo ka mesuar dhe vajzen e vogel qe te jete nje stiliste shume e mire.

Aurela ka bere nje postim ne rrjetet sociale dhe ka shikuar se vajza e saj ka rregulluar nje pale tuta te saj qe kane pasur nje njolle.

Ajo ka vizatuar nje lule ne vendin e njolles qe tutat te duke shume te bukura.