Dalin detaje te reja per ngjarjen e Librazhdin nga ngajrja e Librazhdit.

Mendohet qe ka qene nje njeri i trete ne dhomen e tyre.Qe ngjarja ka ndodhur.

Sepse prinderit kane thene se ata ishin te lumtur dhe nuk kishin probleme me jeten e tyre.

Ndaj behet e ditur se ka qene nje njeri i trete qe ka ndryshuar historine.

Por ne ditet ne vazhdim ngjarja pritet te marr nje ndryshim dhe nje person te ri.