Gjatë ditës së nesërme dhe ne ditet ne vazhdim, rreshjet e borës do të zbardhin një pjesë të madhe të qyteteve kryesisht në veri dhe veri-lindje, ndërsa temperaturat do të vijojnë të bien ndjeshëm dhe moti do te jete me temperatura te ulta më të lartë 8 dhe më e ulëta deri në -7, dita e nesërme do të jetë e acartë në të gjithë vendin ndaj duhet te beni kujdes.

IGJEUM temperatura do të varjojë nga -7 në 0 °C. Në vendet e ulëta nga -1 në 7 °C dhe në bregdet nga 3 në 8 °C.

Pritet nje i ftohte i acart dhe beni kujdes kur udhetoni sidomos ata qe nisen heret ne mengjes per shkak te ngricave.

Pritet qe gjate gjithe javes moti te jete i ftohte.