Nje artist gjerman i quajtur Jörg Dustervald eshte i specializuar ne keto lloj veprash. Kjo eshte nje nder veprat e tij qe eshte bere teper e njohur ne internet. Artisti ka postuar foton dhe thjesht u ka kerkuar ndjekesve te gjejne gruan ne foto.

Ky duket si nje test pamor dhe eshte bere viral. Edhe ju uluni dhe rehatohuni duke e para foton me vemendje. Ama kini kujdes sepse koha e duhur eshte jo me shume se 5 sekonda, Ndaj mos u nxitoni, ka foto te tjera te ngjashmeqe mund te provoni.

Nese nuk arrini dot ta gjeni mund te shihni pak me nga larg. Pamja nga larg ju ndihmon te kuptoni se pema e lakuar krijon nje fytyre ovale, ura me harqet formojne syte, trupi tregon hunden e fustani buzzet.

A nuk ju duket teper argetuese dhe origjinale?