Nje lajme i mire per nenat Shqipare.Ne fakte ata jane ata qe kujdesen gjithmone per femijet e tyre.

Sipas një studimi gratë shqiptare janë renditur në vendin e parë për kujdesin që tregojnë për fëmijët e tyre.

Në ‘Anketën e Cilësisë së Jetës’ të realizuar para disa muajsh nga Komisioni Europian, 84% e grave shqiptare janë përgjigjur se kujdesen shumë për fëmijët e tyre dhe vetëm 15% janë përgjigjur se kujdesen po aq sa bashkëshorti.

Eshte e vertete se nenat heroike kujdesen per femijet per bashkeshortin per punen per shkollen per gjithcka.

Ndaj qe nenat Shqiptare e meritojne.Urime nenave Shqiptareve.