Vjen lajm i mire per studenten qe kishte shume nevoj te mblidhte te holla per nenen e saj.

Fatbardha është 21 vjeç, nga Saranda, dhe studion për financë (me bursë).E rritur mes veshtiresish që nuk i ndalen, bashkë me nënën morën rrugën për t’u shkolluar.

Por ja cfare ka shkruar ajo dhe si ndryshoj jeta e saj.

“Të shikoj nënën time të ecë e gjithë bota do më bëhet me ngjyra, do të buzëqeshja edhe një herë. Jeta ime nuk ka ëndrra si gjithë moshatarët e mi, unë nuk kam mundësi as një kafe të pi me shoqet, as të blej një libër, as qeranë e një dhome nuk mundemi ta paguajmë.

Jetojmë thjesht me bamirësinë që na falin në rrugë, e për këtë i falënderoj. Kam kërkuar kudo, kam trokitur në çdo derë, sot ju kërkova ju, ty Elvis dhe të gjithë shqiptarëve, qelë nëna ime ta kryejë operacionin, të eci të paktën për nevojat e saj, që të kem mundësi të studioj, e të ndërtoj jetën time, pse jo t’ua shpërblej të gjithëve duke u bërë një vajzë e mirë dhe kontribuese në shoqëri.

Dua të bëhem vullnetare, të rri pranë njerëzve në nevojë, siç sot ju erdhet tek unë…”

Zoti ju shperblefte familjarisht.