Ne kohet qe jetojme femijet mund te sjellin te pa pritura dhe emocione dhe situata qe as e kishim menduar me pare.

Nje histori e bukur ka ndohur me nje femi 2 vjec i cili kishte perdoren telefonin e nenes se saj dhe pasi e ka marr ajo gabimisht eshte futur ne aplikacion dhe ka shtypyr kot.Por ajo pa dashje ka ber nje porosi nje divan pa dijenin e nenes se saj.

Por disa dite me vone nena cuditet nga punetoret e firmes kur sjellin divanin ne shtepin e saj me cimim 450 dollar.

Ajo habitet dhe pasi nuk mund ta rikthe ajo e riposton ne amazon duke e rishitur perseri divanin qe i sollen ne shtepi.