Pas fotos qe publikoj Shkelzeni vjen dhe reagimi i Armines.

Ajo bashkejeton me Shkelzenin pas ndarjes se tij me ish gruan e pare.

Shkelzeni me gruan e pare ka 2 femije qe tani jane 13 dhe 14 vjec.

Ai postoj foton e tyre per te treguar se jane rritur por nuk kanë munguar komentet e shumta, mirëpo vëmendjen e ka marrë ai i Arminës, parteneres së Shkëlzenit prej disa vitesh tashmë ajo komenton 3 zemra.Pra keto jane 3 zemrat e Armines.

Kujtojmë që vajza dhe djalin i tij, jetojnë në Suedi, me ish-bashkëshorten e Shkëlzenit, Sadije Berishën.