Shqiptaret jane te cuditshem por dhe shume te mire.

Por ky personi qe shet kete shtepine eshte akoma dhe me i mire.Ai nxjerr apartamentin në shitje: Nga 65 mijë euro po ta ul se kemi bërë ofertë, kanë luajtur tullat.

Si ka mundesi qe dikush te shes nje shtepi te till dhe si ka mundesi qe mund ta ble njeri ate.

Ajo lloj shtepie dhe falas nuk e merr njeri.Ne Durres shitja e shtepive eshte pezulluar.Ndaj te blesh nje shtepi ne Durres ne nje pallat qe eshte shkundur i gjithe duket e cuditshme.

Po ju do blinin nje shtepi te till cfare mendimi keni.

Leni komentin tuaj.Por me shume shikoni videon.