Te hedhesh plera apo sende nga ballkoni eshte krejte normale ne vendin tone.

Keshtu ka ndodhur dhe me nje djal sot duke i hedhur tek kembet nje tenxhere presioni.

Raste te tilla ka plote ne Shqiperi kur vazo qep patate apo sende te ndryshme hidhen nga ballkoni.

Por ne kete rast djali shpeton per pak duke mos u ber per spital.

Por djali ishte me shume fat qe shpeton nga ky rast.

Pasi tenxherja ka rene nga nje lartesi e madhe.

Pas kesaj ai bisedoj me tenxhere hedhsen por me kote.