Shqiperia si gjithmon ne te ndodhin cudira dhe per kete na ka zili e gjithe bota.

Ne kete foto ndodh cudia eshte perhapur shume ne rrjetet sociale dhe eshte bere virale.

Kjo foto tregon se ku jetojm dhe se ne kete vend mund te ndodhin dhe keto gjera.

Kjo foto e përhapur në rrjetet sociale ku në një noteri veç shërbimeve juridike, shiten edhe fara kungulli, tregon realitetin dramatik me drejtësinë në Shqipëri.