Nje familje ne Britani kishte nente djem dhe bashkeshortja ishte perseri shtatzene.

Por femija e saj e 11 ishte nje vazje dhe kete familja mezi e priste.

Pas 10 djemve linde nje vazje.Kjo eshte nje mrekulli.

Edhe vellezerit mezi e prisnin kete lajm te bukur dhe kete ngjarje.

17 vite diference ka vellai i madh nga motra saj e vogel.

E gjithe familja eshte e gezuar dhe po i shijojne pa mase keto caste te bukura lumturie.

Dhe ne i urojme nje jete te lumtur dhe plot caste te bukura.