Ana Maria eshte bere nene ne moshen 61 vjecare.5 vjet pasi nisen trajtimin per te bere nje femi.

Ajo kishte enderr te sillte nje femi ne jete por ja qe me mire vone se kurre.

Ajo lindi nje djal dhe emrin ja vuri Ian 3.4Kg.

Ka shume femra ne moshen time qe duan te behen nena por ja qe asnjeher nuk eshte vone.

Une e kisha enderr te kisha nje femi megjithese shume vone por ja qe jeta te vjen ne nje lloje menyre qe ti nuk je e pergatitur per nje femi.

Por ja tani jame me e lumtur se kurre.Duke shijuar cdo dite me djalin tim.