Në fillim të 2021 një burrë nga Vlora duket se ka zgjedhur që ta nisë në një mënyrë krejt të veçantë duke shumë befasuese për të gjithë.

Edhe pse temperaturat janë mjaft të ulta, ai ka shkuar duke u zhytur e notuar për qejfin e tij në det.

Burri shfaqet duke u larë në det, ndërsa ka hyrë në thellësi të detit, dhe mban edhe pajisje shtesë, për ta notin sa më mirë e te qendroje me gjate.