Anthony Ciccone, 61 vjeç dhe jeton rrugeve pa pasur mundesi per nje shtepi.Ai jeton ne Michigam prej shume vitesh.

Anthony eshte vellai i madh i kengetares milionere Madona.

Ai jeton poshte nje ure dhe pa asnje lloje ndihme.Ai nuk ka mundesi te punoje.

Dhe familja i rri larg dhe ai nuk di se cfare te bej.

Ndersa per Madonen thote qe ajo nuk me ka dashur kurre ajo gjithmon ka ndejtur larg meje.