Femijet rriten dhe harrojne prinderit e tyre.

Ne kohet qe po jetojme degjojme se si prinderit perfundojne neper azile apo te vetem larg femijeve.

Ndaj kurre mos i injoro ata por qendroi prane.

Qendroi gjithmon prane sado kohe te veshtira te jene ato kane nevoje per ty.

Nese ata jane shume dobet nga ana ekonomike ndihmoini ata dhe mos u beni koprac.

Falenderoini ata per cdo te mire qe ju kane bere dhe ju kane rritur me mundime.

Duhet te jeni te durueshem sepse ata jane ne moshen e pleqeris dhe duan kujdes te vecante.

Mos i trajtoni si femije ata kane nevoje per ju.