Mbrem u mbajt edicioni i festivalit te Kenga Magjike dhe kenga me e bukur qe e meritoi dhe cmimin ishte kenga e Eneda Tarifes.

Por njerezit ne salle nuk ishin te kenaqur me kengen e Enedes qe keshtu filluan te brohorisnin Fifi.

Pasi i dha kupën e çmimit të tretë Anxhelës, Arditi ftoi në skenë Fifin, por ndodhi një e papritur.

Për disa minuta të gjithë shtangën pasi Fifi nuk doli në skenë. Teksa të gjithë e prisnin, Ffi nuk dukej gjëkundi. Kështu Arditi ftoi në skenë fituesin e vitit të kaluar, Flori Mumajesin. Mirëpo sapo Flori u ngjit në skenë, me shpejtësi duke vrapuar u shfaq Fifi. Këngëtarja përqafoi Arditin e moderatori i tha: “Shpirt, zemër je”, moment i cili e përloti Fifin.

Nuk dihet ende arsyeja pse Fifi u vonua aq shumë për të dalë në skenë.

Video