Mesohet se ka mberritur ne Rome Alvin Berisha, djali 11-vjecar qe u nxor nga kampi kurd Al-Hol ku mbahej prej vitesh.

Me ne fund Alvin eshte takuar me tea tin dhe motrat e tij qe e prisnin ne Aeroportin e Fiumincinos.

Shume prekese ka qene historia e te voglit qe i preku zemrat miliona njerezve dhe lajmin e shpetimit te tij e prisnin me padurim.

Ai perjetoi shume ngjarje ne ate kamp ku e coi vet nena e tij por sot mori fund perpjekja e shume te huajve per ta shpetuar.

Djaloshi u lirua fale nje korridori humanitar te krijuar nga shoqatat humanitare si Kryqi i kuq dhe homologet e tyre arabe.

Duhet te kujtojme se vete populli Italian dhe te gjitha mediat ne Itali bent e pamunduren per lirimin e Avinit.

Momenti i shumëpritur, Alvin Berisha takohet me babain dhe motrat e tij on Vidnews.