Prej disa muajsh Rudina Dembacaj ka qene ne qender te vemendjes se mediave prej zerave qe thonin se ajo ishte ndare nga bashkeshorti.

Ajo nuk kishte dale kurre per te sqaruar kete teme por vetem shkruante se ishte e lumtur per momentin.

Ne emisionin e mengjesit ‘Wake up’ aktorja ka pranuar per here te pare ndarjen nga bashkeshorti.
Rudina pranoi per here te pare se ata jane ne proces divorci dhe padine e kane hapur qe ne qershor. Ajo tha: Unë dhe Aleksi kemi një mrekulli që quhet Viktoria, por është e vërtetë që po divorcohemi”, është shprehur Rudina Dembacaj.

Megjithse eshte nje divorc me marreveshje ajo tha fatkeqsisht se per asnje familje nuk eshte i lehte divorci. E kam ngarkuar veten me shume pune qe ta kaloj me lehte kete moment.