Nje nga endrrat me te medha te Alketa Vejsiu po ndodh.Ajo po behet gati per te shkuar ne Sanrremo.

Mirëpo, mesa duket ky ka qenë një parashikim i blogerit Olti Curri përpara se të bëhej kjo gje zyrtare.

Ai thoshte me humor se Alketa duhet të shkojë në Sanremo, të prezantojë festivalin e rëndësishëm italian pas moderimit të Festivali i Këngës në RTSH.

Kështu që, Alketa e ka falënderuar Oltin, por ky i fundit thotë se duhet te jetë dikush tjetër në vendin e tij.

Olti poston dy fotot e fundit duke thënë se : Alketa ka miqësi me Linda Ramën. Lucio Presa- Mateo Renzi- Edi Rama- Linda Rama- Alketa Vejsiu” ky është dhe ekuacioni i Olti Currit për të mbërritur tek pyetja se si Alketa e shtroi rrugën për eventin e rëndësishëm.Megjitahte kjo gje eshte nje merite qe i takon Alketes.

Bloggeri mendon se Alketa duhet të falenderojë Edi Ramën që iu realizua ëndrra e saj. Mesa duket Alketes nuk i ka pëlqyer fare reagimi i Oltit ndaj ka vendosur ti bëjë bllok në Instagram.