Qeveria Shqiptare ke menduar per disa lagje te reja per banoret qe pallatet e tyre u shemben ne 26 nentor.

Por akoma nuk eshte aprovuar vendi dhe lloji i shtepive por jane 3 vende qe mund te ndertohet ne Durres ne Lac dhe ne Tirane.Keto lagje do te jene ndryshe jo si me pare me pallate te larta

Këto lagje të reja nuk do jenë më grumbull pallatesh shumëkatëshe por me një pamje tërësisht të ndryshme. Top Channel ka mësuar se po mendohet që lagjet e reja të jenë me vileta dy katëshe të ndara në apartamente nga 75 deri në 95 metra katrore.

Per me shume shikoni videon.