Mjeku Dritan Ulqinaku gjate nje interviste se fundmi u shpreh se tani, në këtë periudhë jemi në pikun e pandemisë që prej marsit të kaluar. Ai shtoi duke na dhënë shpresë, se në fund të marsit shifrat e infektimeve do të vijnë duke u ulur.

Ulqinaku: Në fillim të marsit shifrat nuk do e kalojnë më 1 mijë në ditë dhe në fund të marsit shifrat nuk do të kalojnë 600. Ndërsa numri i fatalitevete mund të kenë një rritje, për 2-3 javë. Unë gjykoj se jemi në pikun e pandemisë, në perisudhën më të vështirë, jemi në valën e tretë.

Shpresojme qe kjo vere te jete ndryshe dhe cdo gje te ndryshoj per mire dhe te kthehet normaliteti ne vend po ashtu dhe ne bote.