Mjeku i njohur imunolog Genc Sulçebe tregoi se personat që kanë kaluar njehere Covid-19 nuk kanë nevojë që ta kryejnë vaksinë.

Sipas mjekut nëse kanë antitrupa, nuk kanë nevojë që të bëjnë këtë vaksinë.

“Personat që e kanë kaluar Covid-19 nuk kanë nevojë që ta bëjnë vaksinën.

Vaksinimin e bëjmë për të krijuar imunitetin dhe kjo do të krijohet kur të krijohen antitrupat.

Pandemia thuhet se të paktën janë 6 muaj antitrupat.

Janë vetëm maja e ajsbergut dhe pas qëndron një ‘ushtri’ që ndihmon trupin”, tha mjeku për Opinion.