Pas gjithe kesaj historie cdo gje mbaron me fjalet e ekspertise mjeksore.Pas gjithe atyre akuzave qe u hodhen dhe fjaleve mjekesia ligjore ka publikuar se si ndodhi kjo histori.

Ajo ka publikuar të dhënat e analizave duke bërë me dije se shkak për ngjarjen e Rezartës është bërë monoksidi i karbonit, i çliruar nga mangalli që gjendej në dhomë.E gjithe kjo histori ka ndodhur per shkak te mangallit dhe lenedeve kimike qe ka leshuar.

Rezarta dhe Olsi u gjetën nga prindërit në dhomën e tyre.

Por nena e Rezartes thote qe do te denoncoj dhendrin per kete ngjarje nuk e le me kaq.

video