Si ne ngajrjen e Librazhdit ashtu dhe ne Itali ka ndodhur nje ngjarje tjeter.

Nje familje ne Rome i ka ndodhur po i njejti fat si tek familja e Olsit.

Nëna 26-vjeçare, babai 38-vjeçar dhe vajza 2-muajshe ishin të shtrirë në shtrat, ndërsa në dhomën e tyre u gjet një mangall prushi, që familja e përdorte për t’u ngrohur.

Kur thithet në sasi të mëdha, monoksidi i karbonit zë vendin e oksigjenit në trupin tone.

Ndaj duhet te beni kujde kur perdorni mangallin se mund te perfundoni ashtu si familjet e me siperme.