Pas dite pushim rinis shkolla ne date 2 Dhjetor dhe oret do te jene normale.

Ministria e arsimit thote:“Bëj me dije se dita e sotme e pushimit për nxënësit e zonave në fjalë, do të zëvendësohet në të ardhmen me një ditë tjetër. Për datën se kur do të bëhet zëvendësimi, vendosin zyrat arsimore në vijim”, u shpreh ajo.

“E deklarova edhe dje, mësimi rifillon nesër me shfaqjen e një videoje informuese të ndërtuar nga “Save the Children” në lidhje me masat që duhen ndërmarrë në rast lekundjeve. Është video e animuar me disa personazhe fëmijë që kujdesen për veten në rast tërmeti.

Ndaj pergatuti per shkolle nese dhe ju urojme nje dite pa lekundje.