Shpenzoni dy herë më pak kohë me këtë super metodë të pastrimit të furrës!

Te gjitha amvisat e dine sa e veshtire eshte pastrimi i furres. Aq me teper kur solucionet jane plot kimikate mbytese. Por ka nje menyre te shkelqyer shtepiake per te pastruar furren e sobes tuaj pa amoniak qe eshte perdorur nga nenat tona nikoqire.

Me nje gote me uje dhe nje pako sode buke pergatisni nje paste homogjeni me te cilen duhet te lyeni te gjithe furren e cila ka qene e ngrohte me pare dhe ta lini te veproje gjate gjithe dites.

Sekreti eshte qe sa me gjate te qendroje aq me i lehte pastrimi i furres. Per ta pastruar perdorni nje kove me uje ku kemi hedhur 1 filxhan uthull.

Ne fund per ta thare perdorni nje peshqir te thate ose te ngrohte.

Nese mendoni se kjo metode duket e lodhshme atehere mendoni sa e lodhshme eshte te marresh fryme me aromen e tmerrshme te solucioneve kunder yndyres qe jane mbytese.

Provojeni dhe komentoni