Keto jane dite dimri te mbushur me ere dhe ftohte temperaturat jane minus dhe mengjeset jane te ftohta.

“Temperaturat të hënën do të kenë rënie të ndjeshme. E hëna dhe e marta parashikohen të jenë dy ditët më të ftohta të kësaj jave, ku termometri do të zbresë në -10 apo -11 gradë në zonat malore.

E gjithe java do te jete e ftohte ndaj duhet te beni kujdes.

Në 15 ditëshin e parë të janarit nuk do të kemi ndonjë çudi përsa i përket reshjeve, do të jenë shumë pak të pranishme.

“Ky i ftohtë do të qëndrojë shumë pak, për disa ditë e më pas temperaturat do të vijnë në rritje graduale përgjatë dy javëve të para të janarit”, vijon Porja.

“Përgjithësisht janari do të ketë shumë ditë me mëngjese të ftohta, por pa reshje shiu apo dobere pervec vendeve malore. Episodet me reshje 24 apo 48 orëshe janë spostuar në 15 ditëshin e dytë të janarit”, përfundon meteorologia.

Ndaj beni kujdes dhe qendroni sa me shume ne shtepi ne ambient te ngrohte.