26 nentori solli shume gjera jo te mira per shqiptaret.

Pervec administrates dhe pensionistet nuk do marrin shperblime kete vit.

Shteti nuk ka te ardhura dhe nuk do te kete shperblim per administraten dhe pensionistet.

Arsyeja kryesore është mungesa e të ardhurave, mosrealizimi i planit i pafavorizuar si dhe lekundjet e 26 nëntorit që çoi në mos rishikim të buxhetit aktual në këtë drejtim. Vitin e kaluar pensionistëve u janë dhënë nga 50 mijë lekë të vjetra, aq sa kushton gjeli i darkës së Vitit të Ri ndesa ky vit do nuk do te kete gjel per pensionistet.

Por megjithate rendesi ka shendeti se te tjerat rregullohen.