Lekundjet sizmike paten dhe nje te “mire” sepse nga sot e tutje njerezit kur do te ndertojne tani do te marrin masa te reja.Dhe do te bejne me shume kujdes me pallatet e tyre.

Por nje pallat po sfidon ligjet e sizmologjise dhe ndertimit.Pak jave me pare ai u shpall i banueshem megjithese ai nga jashte dukej mire por nga brenda kishte demtime te shumta.Por pasi emisioni Stop shkoje dhe verikoje pallatin ekspertiza e shpalli te pa banueshem.Sepse pallati nga brenda ishte krisur ne cdo kat.

Ne shqiperine tone me shume kujdeset i nderuari Saimir Kodra per shqiptaret se sa vete shteti qe i la brenda ne pallat njerezit me nje ekspertize shkel e shko.

Ndaj u more vendimi qe pallati te shpallet i pa banueshem dhe banoret te largohen nga aty.Ai pallate duhet ti hiqen pjesa e siperme e shtesave fut uj e fut miell.

Nje falenderim shkon per emisionin Stop qe kujdeset kaq shume per Shqiptaret.

per me shume shiko videon