Australia eshte nga vendet me te bukura ne bote dhe plot ide dhe surpriza.

Nje nga gjerat me te bukura ne Australi eshte dhe ky vend nentokesor i ndertuar ne mes te shkretetires.

Vendo quhet Coober pedy dhe eshte si nje qytet i vogel ne mes te shkretetires ku temperatura i kalon 40 grade.

Ky mini qytet eshte themeluar ne vitin 1915.

Njerezit e ndertuar per tu mbrojtur nga temperaturat e larta.

Por ata qe e ndertuan nuk e mendonin qe ai do ishte nje qytet unik dhe as qe e mendonin qe do ishte kaq i bukur dhe i vecante.

Ai u be nje pike atraktive ku vizitor nga e gjithe bota filluan te vizitojne.

Ne kete mini qytet mund te gjesh hotele restoroante shtepi dhe cdo gje qe kane dhe qytet e tjera.