Ne ditet e marte priten renie te debores ne vende te ndryshme te shqiperise.

Kukesi Dibra Korca Dardha apo Voskopoja do te kete reshje debore.

Plus dhe vendet malore do kete reshje debore.

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 5 / 10 °C

në vendet e ulëta: 0 / 9 °C

në vendet malore: -6 / 2 °C

Era do të vazhdojë të fryjë e lehtë, deri mesatare gjatë pasditeve