Si çdo fillim viti, edhe këtë herë ne propozojmë emrat që janë në krye të listës për të gjithë bebat që do të lindin në 2020.

Në listën tone ka emra ndërkombëtarë që këtë vit janë përzgjedhur si më të votuarit ne rrjete sociale, ka edhe shumë emra tepër të vecantë binjakësh.

Dhe nëse jeni në këtë fazë të jetës edhe ju, përvec lumturisë së dyfishtë, i dyfishtë është edhe sikleti për të vendosur emrat e binjakëve që do t`ju vijnë në jetë. Mund të jenë dy vëllezër ose dy motra apo janë vëlla e motër?

Në këtë listë, emrat janë kryesisht të huaj, por meqë të gjitha fenomenet e jetës po bëhen globale, edhe emrat e fëmijëve mund të jenë po aq globalë.

Gjeni edhe ju të preferuarit tuaj.

Dyfish dashuri, dyfish bekim, dyfish dhuratë për të gjitha nënat.

AURORA & LUNA

ALAZAE & ABIGAIL

MIA & AVA

LONDON & PARIS

MADISON & MADA

GABRIELLA & ISABELLA

FAITH & HOPE

ELLA & EMMA

KYLIE & KENDALL

IRIS & IVY

HEAVEN & NEVA

LILY & DAHLIA

LUNA & STELA

ARYA & CERSEI

Por mund të zgjidhni edhe mes emrave të kësaj liste:

Binjakët motër e vëlla

Abigail & Benjamin

Addison & Aiden

Addison & Andrew

Aiden & Ava

Aiden & Sophia

Aiden & Emma

Alexandra & Andrew

Alexandra & Anthony

Annabelle & Andrew

Brandon & Brielle

Brianna & Brian

Brianna & Brayden

Belle & Beau

Ella & Jackson

Emma & Jack

Emily & Ethan

Emily & Matthew

Eva & Ethan

Isaac & Isabella

Jacob & Sarah

Jacob & Rachael

Jada & Jayden

Jada & Jackson

Lily & Logan

Madison & Mason

Naomi & Noah

Natalie & Nathan

Olivia & Owen

Olivia & Oliver

Samuel & Sophia

Sophia & William

Taylor & Tyler

Taylor & Tristan

Victor & Vivienne