Ditet e para te ketij viti, cifti i njohur i ekranit Getoar Selimi dhe Marina Vjollca kane udhetuar ne Dubai.

Postimet e tyre nuk kane munguar nga te dyja palet dhe nje nder me te bukurat midis tyre ka qene dedikimi i Getoarit per Marinen.

Ne foto cifti shfaqet ne nje xhami te mbuluar dhe shkrimi i kengetarit eshte: ‘Une dhe Mbreteresha’ duke iu referuar Marines.

Cifti vazhdon te duket si ne fillimet e veta dhe kete lidhje kaq te bukur nuk ngurrojne ta publikojne per ndjekesit e tyre ne rrjetet sociale.