Nje lajm i mire vjen per te gjithe Shqiptaret.Aktiviteti zizmik eshte drejte fundit.

Toka po bie ne qetesi.

Nuk ka me vend per panik Shqiptaret duhet te qeteson pas asaj qe kaluan.Pllakat tektonike kane shkuar drejt fundit.

SHihet se aplikacioni Last Quake i Qendrës Sizmologjike Europiano-Mesdhetare (EMSC), ka një ulje rënie të ndjeshme te lekundjeve.

Sipas sizmologeve cdo gje po shkon drejt qetesimit dhe shpresojme dite me te mira.