Më në fund një lajm i mirë për shqiptarët, pasi sipas Skënder Brataj festimet nuk pritet të na rrisin numrin e të infektuarve me Covid në Janar.

Kjo pasi sipas tij festimet kanë qenë të kufizuara dhe brenda familjesh të vogla. Ai shprehet për herë të parë nuk i trembet më shumë Covid sesa aksidenteve që kanë nisur të shtohen në këto ditë festash.

Por në Urgjencën Kombëtare do të ketë staf të shtuar si për natën e ditët e para të vitit kur qytetarët janë pushim.